Over ons PDF Afdrukken E-mail

Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in de Doopsgezinde Vermaning te Broek op Langedijk, Dorpsstraat 202. De repetities zijn van 20.00 uur tot 21,30 uur. De leden zijn afkomstig uit dit dorp of de naaste omgeving. Onze naam is streekgebonden. Broek op Langedijk ligt in een gebied wat ook wel het 'Geestmerambacht' wordt genoemd. Maar voor ons geldt ook een diepere betekenis, namelijk, dat wij mogen zijn vervuld met de Geest, zingende psalmen, lofzangen en geestelijke liederen (naar Efeze 5:19)

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

  • Peter Schoon - Voorzitter. 
  • Henk Jan Balder - Secretaris, Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
  • Adriaan Everaars - Penningmeester
  • Bram Smit - Alg. adjunkt. 
  • Kees Balder - Dirigent. 


Houdt u ook van zingen en u kunt het ook, kom dan eens vrijblijvend bij onze repetities luisteren. Een maand proefdraaien kost u niets. Mocht blijken dat u een waardevolle aanvulling en versterking voor het koor bent, dan zal de contributie slechts € 13,- per maand voor u zijn. Uitgaande van 4 repetities per maand, kost u dat slechts € 3,25 per keer. Een goede sfeer en een fijne vriendenclub. We zien u graag op Donderdagavond van 20:00 – 21:30 uur in de Doopsgezinde Vermaning, Dorpsstraat 202 in Broek op Langedijk.

Laatste aanpassing op woensdag 25 oktober 2017 23:59
 
© 2023 PavaVo ICT Huizen
Deze site is gemaakt in Joomla, Template door Funky Visions